Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Michael Jackson linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: MJ Star - Sztárparádé [5. oldal]
részletek »

Michael Jackson képes leírás: MJ Star - Sztárparádé [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: michael-jackson.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 102 db
MJ Star

MJ Star

Fan oldal hírekkel - videókkal és online áruházzal. Többek között megtalálható az a videó is, amelyben Janet Jackson egy interjúban nyíltan beszélt először bátyjáról. a honlap készítői kérik, hogy a látogatók küldjék el a Facebook vagy a YouTube videó linkeket

MJ-show Magyarországon

MJ-show Magyarországon

Három magyar városban is bemutatkozik a Michael Jackson-show. A nyáron elhunyt popkirálynak emléket állító előadást január 15-én Szegeden, 16-án és 17-én Budapesten a SYMA-csarnokban, 19-én pedig Veszprémben lehet majd megnézni. A showban a sztár fellépőtársait, két vokalistáját, négy zenészét és négy táncosát is láthatják az érdeklődők a színpadon.

MySpace Music

MySpace Music

A MySpace Musicon is megtalálhatók a rajongók. Itt megtalálhatod a Jacko rajongói közösséget, fényképekkel, blogokkal, mp3-kal, képekkel, letölthető zenékkel, barátokat kereshetsz, fórum és apróhirdetés is rendelkezésedre áll.

Négy évre ítélték orvosát

Négy évre ítélték orvosát

A maximálisan kiszabható négy év börtönbüntetésre ítélte Michael Jackson háziorvosát, Conrad Murrayt kedden egy Los Angeles-i bíróság. Az ítélet három héttel az után született meg, hogy Murrayt bűnösnek találták gondatlanságból elkövetett emberölésben.

Neverland

Neverland

The first time Michael saw the beautiful valley of Santa Ynez, 150 kilometers away from Santa Barbara in California, was in 1983 during the production of the video, 'Say Say Say' with Paul McCartney. In 1988 he could buy the 'Sycomore Valley Ranch' in neighbourhood to Ronald and Nancy Reagan.

Off the Wall

Off the Wall

Off the Wall - 1979. augusztus 10.-én jelent meg. Don't Stop 'til You Get Enough, Rock with You , Working Day and Night , Get on the Floor, Off the Wall, Girlfriend, She's Out of My Life, I Can't Help It, It's the Falling in Love, Burn This Disco Out

Óriás képgaléria

Óriás képgaléria

Michael Jackson szívroham következtében elhunyt, újraélesztése nem sikerült. 50 éves volt, 50 fellépésből álló londoni koncertsorozatán készült a nagy visszatérésre. A tizenháromszoros Grammy-díjas világsztár, s ezzel minden idők egyik legsikeresebb előadóművésze - akinek albumai több tízmillió példányban keltek el világszerte, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Thriller és Billie Jean - több mint egy évtizedes turnészünet után tervezte a visszatérést.

Origo - 14 kép

Origo - 14 kép

Origo 14 kép - A New York-i Apollo Színház előtt Jacko számaira táncolva emlékeznek az elhunyt énekesre - Egy zeneáruházban a vásárlói dömpingre készülve már kihelyezték a Jackson-lemezeket a kínálókba a német fővárosban

Ő szerezte a Sonic 3 zenéjét

Ő szerezte a Sonic 3 zenéjét

A leleplezést egy francia lap tette közzé, amikor is egy interjút közölt Brad Buxerrel. Buxer elmondása szerint ő, és Michael Jackson együtt dolgoztak anno a Sonic 3-on. Sőt a munkát tulajdonképpen Jackson kezdte el egyedül, és csak később kért segítséget Buxertől.

Hirdetés
Prince

Prince

Michael Jackson születésük óta rejtegette gyermekeit: Prince, Paris és Blanket a legtöbbször fátyol mögött, testőrök hada között jelent meg a nyilvánosság előtt. Édesapjuk halála után azonban a gyerekek egyre többször jelennek meg a médiában. Legutóbb éppen a legidősebb Prince Michaelt örökítették meg a fotósok, amint karateedzésről ment hazafelé unokatestvéreivel.

Randy

Randy

Steven Randall Jackson amerikai zenész, a Jackson család legfiatalabb férfi tagja. A The Jacksons tagjaként vált ismertté. Számos hangszeren játszik. Közreműködött Michael Jackson Off the Wall című albumán is. Két lánytestvérével, LaToyával és Janettel is énekelt duettet.

Rebbie

Rebbie

Maureen Reillette Rebbie Jackson amerikai énekesnő, a legidősebb testvér a Jackson családban. 1984-ben megjelent saját albuma, melynek címadó dala, a Centipede a 24. helyet érte el a Billboard Hot 100 és a 4. helyet a Billboard Hot R&Singles slágerlistáján. Az album arany minősítést kapott.

Retro Zene videoklipek

Retro Zene videoklipek

Sajnos a pop zene királya elment közülünk, de ránk hagyott nagyon sok jó videoklipet és zenét amikkel emlékezhetünk rá mindig. Gyere és nézd meg tőle a legjobb retro videókat és idézzük fel együtt a legnagyobb zenészt. Regisztrált felhasználóink küldhetnek be hozzánk videoklipeket is. Nálunk nem lehet zenét letölteni csak online zenét hallgatni.

Senki nem felelős a halálomért

Senki nem felelős a halálomért

Jól sikerült a pénteki Twitter-szeánsz: River Phoenix és Kurt Cobain sokáig maradt, Jackson egészen komoly mélyinterjút adott, William Shakespeare testtelen valója azonban nem kötődött már eléggé az anyaghoz ahhoz, hogy tiszteletét tegye online rajongói körében. A Tweance-ot vezető három látó pozitív élményként éli meg a földöntúli csevejt.

Szövegkönyv angolul

Szövegkönyv angolul

Michael Jackson dalainak szövegkönyve magyar fordításban. Többek között: Wanna Be Startin Somethin, Thriller, Beat It, Billie Jean, Human Nature, Pretty Young Thing, The Lady In My Life, The Way You Make Me Feel, Speed Demon, Liberian Girl, Just Good Friends

Sztárlexikon

Sztárlexikon

Michael Jackson előadóművész - Sztárlexikon. Michael Jackson életrajz, életmű, tudtad-e, kapcsolódó képek. Kapcsolódó cikkek: Utcalányokkal ünnepelt Jacko apja, Jacko nővére retteg, hogy megölik, Jacko földönkívüli testvére, Jacko ellenségeinek listája

Sztárparádé

Sztárparádé

Michael Jackson amerikai énekes életrajza, dalok, videók: Bad, Beat It, Billie Jean, Black Or White, Blood On The Dance Floor, Dangerous, Earth Song, Give In To Me, HIStory, Human Nature, Man In The Mirror, Remember The Time,

Tuti menü