Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Michael Jackson linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Legenda - MJ Portal [4. oldal]
részletek »

Michael Jackson képes leírás: Legenda - MJ Portal [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: michael-jackson.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 102 db
Legenda - Hős - Ikon

Legenda - Hős - Ikon

Legenda - Hős - Ikon - Tiszteletadás a Pop Királyának. Az ember túlságosan hamar távozott az élők sorából, de a Pop Királyaként örökké élni fog a rajongók szívében. Ez a 250 fotóval illusztrált könyv végső tisztelgés a popikon előtt

Live

Live

Ez az első alkalom, hogy megnyitották a birtokának ajtajait és bemutatják az ő rendkívüli személyes holmijait, és hogy ünnepeljék. A kiállítás ünnepli a rekordot döntő szólókarrierjét, és ér véget, látványosan bemutatja a The O2 aréna előtti korai halálát.

Luxuskoporsója

Luxuskoporsója

Íme Michael Jackson luxuskoporsója. TMZ nevezetű sztárblog időközben már kiderítette, hogy milyen koporsóban helyezik örök nyugalomra az 50 éves korában szívrohamban elhunyt világsztárt. A családtagok nem sajnálták a pénzt: a ritkaságszámba menő luxusdarab 25 ezer dollárba, vagyis mintegy ötmillió forintba került. Femina

Már az ókori Egyiptomban is hódított

Már az ókori Egyiptomban is hódított

Már az ókori Egyiptomban is hódított - Megdöbbentő hasonlatosságot fedeztek fel a rajongók egy Chicagóban kiállított 3000 éves egyiptomi szobor és a popkirály arcvonásai között. A nőt ábrázoló mészkőszobor chicagói Field Múzeum ókori Egyiptomot bemutató kiállításán tekinthető meg 1988 óta.

Marlon

Marlon

Marlon David Jackson amerikai zenész és énekes, a Jackson család 6. gyereke és a The Jackson 5 együttes tagja. Marlon 1987-ben jelentette meg egyetlen szólóalbumát, a Baby Tonightot a Capitol Recordsnál. A dalok nagy részét ő maga írta és ő volt a producer is. Az album csak mérsékelt sikert aratott, de egyik száma, a Don't Go a második helyre került az R&-slágerlistán.

Meet The Family Fanclub

Meet The Family Fanclub

The Jackson legacy started 30 years ago...Since then, brothers and sisters, and then children have been proving, each in their own right, their musical primacy by their multi talents in music, singing, performing, songwriting, dancing and producing.

Meggyilkolták?

Meggyilkolták?

A halálát vizsgáló nyomozók kikérték a gyanús körülmények között elhunyt énekes egészségügyi adatlapjait az őt kezelő orvosoktól - írta a Los Angeles Times című amerikai lap. Közben Los Angeles rendőrfőnöke nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Jackson gyilkosság áldozata lett. A nyomozás középpontjában egy rendkívül erős, kórházban használatos altató áll.

Meghalt Michael Jackson

Meghalt Michael Jackson

Csütörtök délután meghalt Michael Jackson amerikai popénekes. A sztárt kómában találták meg a házában a kiérkező mentők, akik a kórházban még egy órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Az énekes halálát szívleállás okozta. Képforrás: [origo]

Megjelent a videójáték trailere

Megjelent a videójáték trailere

Megjelent a Michael Jackson videójáték trailere - Az év elején a Ubisoft már bemutatta Michael Jackson játékát. Bár akkor még nem volt nyilvánvaló, hogy mire számíthatnak a táncos lábú rajongók, de most a Wii verzió traileréből kaptunk egy kis ízelítőt,hogy mi vár ránk.

Hirdetés
Megvan a gyilkosa

Megvan a gyilkosa

Több mint három hónappal a sztár halála után végre nyilvánosságra hozták Jackó boncolási jegyzőkönyvét. A dokumentumból kiderül: Michael nem volt olyan rossz egészségügyi állapotban. A boncolást végző szakemberek szerint ennek tudatában egyre valószínűbb, hogy a (végzetes) injekciót beadó orvos tehet a popikon haláláról - közölte a BBC.

Michael Jackson

Michael Jackson

1958. augusztus 29-én született Indiana állam Gary városában. Kilenc gyermek közül a hetedikként látta meg a napvilágot. Elötte született Maureen, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya és Marlon, utána pedig Randy és Janet. Édesapjuk, Joe Arkansasból származott, míg édesanyjuk Katherine Scruse Alabamában született.

Michael Jackson kiállítás nyílt Los Angelesben

Michael Jackson kiállítás nyílt Los Angelesben

Új kiállítás nyílt a tragikus körülmények között, fiatalon elhunyt Michael Jacksonról Los Angelesben. A családból a popsztár testvére, Jermaine Jackson vett részt a megnyitó, szalagátvágási ünnepségen a Madame Tussauds Hollywood múzeumban, hogy megnyissa a Michael Jackson Experience névre keresztelt kiállítást.

Michael Jackson nem halt meg

Michael Jackson nem halt meg

Karácsonykor lesz fél éve, hogy minden idők legsikeresebb előadója, a popkirálynak is kikiáltott Michael Jackson szíve megállt. És lám, van élet a halál után: azóta bemutatták koncertfilmjét, megjelent dupla albuma, s négy díjat is kapott egy szakmai megmérettetésen.

MJ - Skater

MJ - Skater

Skater online játék - Javasoljuk, hogy közben hallgassatok tőle valamilyen klasszikus slágert és ne felejtsétek el őt sohasem. Online játékok, flash játékok, öltöztetős játékok, lövöldözős játékok, akció játékok, stratégiai játékok minden mennyiségben

MJ fórumok

MJ fórumok

Michael Jackson fórumok - Michael Jackson videók - Neked mikor tetszett a legjobban Michael - Melyik a kedvenc Michael Jackson számod - Álmodtál már Michaellel - Megnézed a Michael Jackson-filmet a mozikban - Legyen ez az egyik leglátogatottabb oldal

MJ House

MJ House

Ez egy 1997-ben létrehozott ausztriai rajongói honlap friss hírekkel, képekkel, fórummal. Amit még le is tölthetsz a honlapról: Moonwalk című könyve, A Moonwalker fantasztikus számítógépes játék és még egy on-line tánc iskolát is találsz, ahol megtanulhatod Te is.

MJ Portal

MJ Portal

Pop királyának exclusive rajongói klubja - In Loving Memory. A legfrissebb hírek, cikkek, képek. A világszerte híres koreográfus Travis Payne, a This Is It" című film kapcsán adott interjúja már olvasható

Tuti menü