Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Michael Jackson linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Holdséta - La Toya [3. oldal]
részletek »

Michael Jackson képes leírás: Holdséta - La Toya [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: michael-jackson.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 102 db
Holdséta

Holdséta

Holdséta - könyv. Több mint húsz éve volt már a pályán, amikor megírta önéletrajzi könyvét, a Holdsétá-t, melyben nemcsak a karrierjéről, lemezekről, koncertekről, zenésztársakról, hanem féltve őrzött magánéletéről, vívódásairól, vágyairól, titkos gondolatairól is beszél.

HotDog

HotDog

Fórum - HotDog - Az énekest szívleállás miatt szállították kórházba, a TMZ híroldal szerint az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Michael Jackson már eszméletlen volt, és nem lélegzett, amikor a mentők megérkeztek Holmby Hills-i otthonába, közölte az AFP.

Így boncolták Jacksont

Így boncolták Jacksont

13 tűszúrás, zúzódások és 38 seb mellett Jacko szinte teljesen kopasz volt már. Csak idő kérdése volt Michael Jackson (;50) halála - jelentette ki a bíróságon az énekes boncolását végző halottkém. A szakember szerint a tavaly június 25-én elhunyt popkirály szervei, szíve, tüdeje olyan állapotban volt, hogy azzal legfeljebb pár hónapot élhetett volna még.

Itthon is elsöpörte a vetélytársakat

Itthon is elsöpörte a vetélytársakat

Itthon is elsöpörte a vetélytársakat - Amerikában nem volt kit letarolnia This Is It-jének, hiszen nem volt konkurenciája, idehaza azonban az Intercom megpróbált választási lehetőséget kínálni a nézőknek, hiába.

Ízekre szedték az unatkozó Jackson-gyerekeket

Ízekre szedték az unatkozó Jackson-gyerekeket

Az amerikai X-faktor versenyzői szerdán a két éve elhunyt Michael Jackson előtt tisztelegtek, így csak az ő dalai közül válogattak a közönség és a zsűri legnagyobb örömére. Úgy tűnik azonban, nem mindenki hatódott meg a show láttán, hallatán: az énekes legenda gyermekei (Paris, Prince és Blanket) szemlátomást unták a produkciókat.

J - World

J - World

Michael Jackson - Moonwalker - Michael stílusa - In Memoriam Michael - Albumai - MJ turnék - Korszakok - Klippek/Short filmek - Michael kiadványok - 50 éves. Fórum. Bejelentkezés - Regisztráció - Témák · Üzenetek · Utolsó üzenet

Jackie

Jackie

Sigmund Esco Jackie Jackson amerikai énekes, a legidősebb fiútestvér a Jackson családban. Eredetileg baseballjátékos akart lenni, de erről lemondott, mikor négy öccsével (Tito, Jermaine, Marlon és Michael) 1966-ban megalapította a The Jackson 5 együttes

Jacko emlékkoncert lesz Los Angelesben

Jacko emlékkoncert lesz Los Angelesben

Michael Jackson édesanyja támogatja és az áldását adta arra az emlékkoncertre, amelyet az énekes halálának egyéves évfordulója alkalmából rendeznek a rajongóknak. A Forever Michael elnevezésű emlékkoncertet a VoicePlate Productions vállalat állítja színpadra szombat este a kaliforniai Beverly Hillsben lévő Beverly Hilton hotelben.

Jackson titkai

Jackson titkai

A Michael Jackson's This Is It című film talán sosem került volna a mozikba, ha a pop királyának tragikus halála nem jön közbe. A próbákon készült felvételek elsősorban a színpadi előkészületeket segítették, és Michael Jackson saját archívumába kerültek volna - de csupán egy héttel a nagy visszatérésnek szánt megashow-sorozat első koncertje előtt minden megváltozott, és a színpadi show rendezője (egyébként tapasztalt filmes), Kenny Ortega a megmaradt felvételekből összeállította minden idők legkülönlegesebb koncertfilmjét. Képforrás: Nők Lapja Cafe

Hirdetés
Janet

Janet

Janet Damita Jo Jackson amerikai énekesnő a Jackson család legfiatalabb gyermeke. Első albumát tizenhat évesen jelentette meg, de az áttörést 1986-ban megjelent Control című albuma hozta meg. Zenéje, mely az R&, disco, funk és rap elemeit ötvözi.

Játékok

Játékok

Virtuális nevelde játékok - A Nevelde Központ a következő cikkel kívánja kinyilvánítani részvétét. Ne úgy emlékezzünk rá, mint egy pop sztárra aki meghalt, hanem mint : a Pop királya aki sok mindent adott a világnak.

Jermaine

Jermaine

Jermaine LaJaune Jackson amerikai énekes, gitáros, a negyedik testvér a Jackson családban. 1967-ben lett tagja két bátyjával, Jackie-vel és Titóval a The Jackson Brothers nevű együttesnek, amiből két évvel később, amikor öccsei, Marlon és Michael is beléptek, kialakult a sikeres The Jackson 5. 1975-ben kilépett a Jackson 5-ből és önálló szólóénekesi karriert kezdett.

Két éve hunyt el a popzene királya

Két éve hunyt el a popzene királya

Jackson 1958. augusztus 28-án született az Indiana államban. 1964-ben megalakult a The Jackson Family, amelyben testvéreivel együtt énekelt. 1971-ben megjelent első szólólemeze. Legsikeresebb albuma a Thiller. Több, mint 50 millió példányt adtak el belőle. 2011.06.25

Kiderültek temetésének részletei

Kiderültek temetésének részletei

Kiderültek temetésének részletei - Királyhoz méltó volt a temetése: a zártkörű és szigorúan biztonsági intézkedések mellett megtartott ceremónia közel egymillió dollárba került. Bírósági iratokból utólag kiderült, hogy a temetést sebtében rendezték meg, az énekes anyja és ügyvédei ugyanis csak három nappal a szeptember 3-i ceremónia előtt nyújtották be a költségek kifizetéséről szóló papírokat, amelyek nélkül a glendale-i rendőrség közlése szerint nem kerülhetett volna sor a temetésre

King Of Pop Fansite

King Of Pop Fansite

King Of Pop - Hungarian Michael Jackson Fansite. Legfrissebb hírek: Villámcsődület szervez Springer Botond, Tito "feltétlenül ott lesz" Londonban, A BEP szeretne MJ előzenekara lenni, 2010-ig hosszabbítják meg a Thriller Live-ot, Bad turnés ruhát árverezne, A Thriller Live Németországba érkezik

Kvíz

Kvíz

KvízPart. Egy kvízjátékban maximum 50 kérdést kapsz, melyek megválaszolására 5 élet áll rendelkezésedre. A helyes válaszokat nem mutatjuk meg. A legjobb eredményed beszámít az Abszolút lista eredményéhez.

La Toya

La Toya

La Toya Yvonne Jackson amerikai énekesnő, az ötödik testvér a Jackson családban. Első lemeze 1980-ban jelent meg La Toya Jackson címmel. 1991-ben megjelent önéletrajzi írása, a La Toya: Growing up in the Jackson Family. Jelenleg Los Angelesben és Las Vegasban él.

Tuti menü