Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Képek képes leírás - Michael Jackson.tlap.hu
részletek »

Képek - Michael Jackson.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: michael-jackson.tlap.hu » Képek
Keresés
Találatok száma - 8 db
1.694 kép

1.694 kép

Nézegesd meg a Last fm honlapján található 1,694 képet - Született: 1958. augusztus 29-én Indiana államban és meghalt 2009. június 25-én Los Angelesben. A legnagyobb példányszámban eladott lemezei, több mint 750.000.000 db.

140 kép

140 kép

140 Photos - American superstar was born in Gary, Indiana, on August 29, 1958, and entertained audiences nearly his entire life. His father, Joe Jackson, had been a guitarist but was forced to give up his musical ambitions following his marriage to Katherine (Scruse).

50. születésnapi válogatás

50. születésnapi válogatás

Origo - Nézze meg Jacko 50. születésnapjára készült válogatásunkat - Sokan új lemezt és világturnét várnak tőle születésnapján - Karrierjét testvéreivel, a Jackson Five formációval kezdte - 1979-től szólókarrierjére koncentrál - Londoni turné 1988-ban - A Bad című albumának egyik bemutató koncertjén

Döbbenetes képek kerültek elő

Döbbenetes képek kerültek elő

Az amerikai tévécsatorna, az ABC rémisztő felvételeket tett közzé, amelyeken Michael Jackson lábai láthatók tűszúrásnyomokkal és egy borzalmas fekete sebbel, miközben az amerikai rendőrség már gyilkosság ügyében nyomoz a popkirály hirtelen halálát illetően.

Luxuskoporsója

Luxuskoporsója

Íme Michael Jackson luxuskoporsója. TMZ nevezetű sztárblog időközben már kiderítette, hogy milyen koporsóban helyezik örök nyugalomra az 50 éves korában szívrohamban elhunyt világsztárt. A családtagok nem sajnálták a pénzt: a ritkaságszámba menő luxusdarab 25 ezer dollárba, vagyis mintegy ötmillió forintba került. Femina

Neverland

Neverland

The first time Michael saw the beautiful valley of Santa Ynez, 150 kilometers away from Santa Barbara in California, was in 1983 during the production of the video, 'Say Say Say' with Paul McCartney. In 1988 he could buy the 'Sycomore Valley Ranch' in neighbourhood to Ronald and Nancy Reagan.

Óriás képgaléria

Óriás képgaléria

Michael Jackson szívroham következtében elhunyt, újraélesztése nem sikerült. 50 éves volt, 50 fellépésből álló londoni koncertsorozatán készült a nagy visszatérésre. A tizenháromszoros Grammy-díjas világsztár, s ezzel minden idők egyik legsikeresebb előadóművésze - akinek albumai több tízmillió példányban keltek el világszerte, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Thriller és Billie Jean - több mint egy évtizedes turnészünet után tervezte a visszatérést.

Origo - 14 kép

Origo - 14 kép

Origo 14 kép - A New York-i Apollo Színház előtt Jacko számaira táncolva emlékeznek az elhunyt énekesre - Egy zeneáruházban a vásárlói dömpingre készülve már kihelyezték a Jackson-lemezeket a kínálókba a német fővárosban

Tuti menü