Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek képes leírás: Kiderültek - Végignézette [2. oldal]
részletek »

Cikkek: Kiderültek - Végignézette [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: michael-jackson.tlap.hu » Cikkek
Keresés
Találatok száma - 34 db
Kiderültek temetésének részletei

Kiderültek temetésének részletei

Kiderültek temetésének részletei - Királyhoz méltó volt a temetése: a zártkörű és szigorúan biztonsági intézkedések mellett megtartott ceremónia közel egymillió dollárba került. Bírósági iratokból utólag kiderült, hogy a temetést sebtében rendezték meg, az énekes anyja és ügyvédei ugyanis csak három nappal a szeptember 3-i ceremónia előtt nyújtották be a költségek kifizetéséről szóló papírokat, amelyek nélkül a glendale-i rendőrség közlése szerint nem kerülhetett volna sor a temetésre

Már az ókori Egyiptomban is hódított

Már az ókori Egyiptomban is hódított

Már az ókori Egyiptomban is hódított - Megdöbbentő hasonlatosságot fedeztek fel a rajongók egy Chicagóban kiállított 3000 éves egyiptomi szobor és a popkirály arcvonásai között. A nőt ábrázoló mészkőszobor chicagói Field Múzeum ókori Egyiptomot bemutató kiállításán tekinthető meg 1988 óta.

Meggyilkolták?

Meggyilkolták?

A halálát vizsgáló nyomozók kikérték a gyanús körülmények között elhunyt énekes egészségügyi adatlapjait az őt kezelő orvosoktól - írta a Los Angeles Times című amerikai lap. Közben Los Angeles rendőrfőnöke nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Jackson gyilkosság áldozata lett. A nyomozás középpontjában egy rendkívül erős, kórházban használatos altató áll.

Meghalt Michael Jackson

Meghalt Michael Jackson

Csütörtök délután meghalt Michael Jackson amerikai popénekes. A sztárt kómában találták meg a házában a kiérkező mentők, akik a kórházban még egy órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Az énekes halálát szívleállás okozta. Képforrás: [origo]

Megjelent a videójáték trailere

Megjelent a videójáték trailere

Megjelent a Michael Jackson videójáték trailere - Az év elején a Ubisoft már bemutatta Michael Jackson játékát. Bár akkor még nem volt nyilvánvaló, hogy mire számíthatnak a táncos lábú rajongók, de most a Wii verzió traileréből kaptunk egy kis ízelítőt,hogy mi vár ránk.

Megvan a gyilkosa

Megvan a gyilkosa

Több mint három hónappal a sztár halála után végre nyilvánosságra hozták Jackó boncolási jegyzőkönyvét. A dokumentumból kiderül: Michael nem volt olyan rossz egészségügyi állapotban. A boncolást végző szakemberek szerint ennek tudatában egyre valószínűbb, hogy a (végzetes) injekciót beadó orvos tehet a popikon haláláról - közölte a BBC.

Michael Jackson kiállítás nyílt Los Angelesben

Michael Jackson kiállítás nyílt Los Angelesben

Új kiállítás nyílt a tragikus körülmények között, fiatalon elhunyt Michael Jacksonról Los Angelesben. A családból a popsztár testvére, Jermaine Jackson vett részt a megnyitó, szalagátvágási ünnepségen a Madame Tussauds Hollywood múzeumban, hogy megnyissa a Michael Jackson Experience névre keresztelt kiállítást.

Michael Jackson nem halt meg

Michael Jackson nem halt meg

Karácsonykor lesz fél éve, hogy minden idők legsikeresebb előadója, a popkirálynak is kikiáltott Michael Jackson szíve megállt. És lám, van élet a halál után: azóta bemutatták koncertfilmjét, megjelent dupla albuma, s négy díjat is kapott egy szakmai megmérettetésen.

MJ-show Magyarországon

MJ-show Magyarországon

Három magyar városban is bemutatkozik a Michael Jackson-show. A nyáron elhunyt popkirálynak emléket állító előadást január 15-én Szegeden, 16-án és 17-én Budapesten a SYMA-csarnokban, 19-én pedig Veszprémben lehet majd megnézni. A showban a sztár fellépőtársait, két vokalistáját, négy zenészét és négy táncosát is láthatják az érdeklődők a színpadon.

Hirdetés
Négy évre ítélték orvosát

Négy évre ítélték orvosát

A maximálisan kiszabható négy év börtönbüntetésre ítélte Michael Jackson háziorvosát, Conrad Murrayt kedden egy Los Angeles-i bíróság. Az ítélet három héttel az után született meg, hogy Murrayt bűnösnek találták gondatlanságból elkövetett emberölésben.

Ő szerezte a Sonic 3 zenéjét

Ő szerezte a Sonic 3 zenéjét

A leleplezést egy francia lap tette közzé, amikor is egy interjút közölt Brad Buxerrel. Buxer elmondása szerint ő, és Michael Jackson együtt dolgoztak anno a Sonic 3-on. Sőt a munkát tulajdonképpen Jackson kezdte el egyedül, és csak később kért segítséget Buxertől.

Senki nem felelős a halálomért

Senki nem felelős a halálomért

Jól sikerült a pénteki Twitter-szeánsz: River Phoenix és Kurt Cobain sokáig maradt, Jackson egészen komoly mélyinterjút adott, William Shakespeare testtelen valója azonban nem kötődött már eléggé az anyaghoz ahhoz, hogy tiszteletét tegye online rajongói körében. A Tweance-ot vezető három látó pozitív élményként éli meg a földöntúli csevejt.

Talán végre eltemtik Michael Jacksont

Talán végre eltemtik Michael Jacksont

A június 25-én lehunyt popsztár Michael Jackson most már napokon belül végső nyughelyére került egy Los Angelesben lévő elit temetőben, ahol a család titokban és jeltelen sírban akarja eltemetni, mert fél a sírrablóktól. A három boncoláson is túlesett testből állítólag a család kérésére eltávolították júliusban az agyvelőt, hogy azt tovább vizsgálhassák, a sztár halála okának felderítése érdekében.

Tárgyaiból nyílik kiállítás Londonban

Tárgyaiból nyílik kiállítás Londonban

Tárgyaiból nyílik kiállítás Londonban - értékes tárgyaiból nyílik szerdán kiállítás Londonban, abban a csarnokban, ahol az énekes maratoni koncertsorozatát rendezték volna. A kiállításon a rajongók megtekinthetik a pop királyaként emlegetett Jackson egyik Rolls Royce autóját

Többet keresett, mint Elvis Presley

Többet keresett, mint Elvis Presley

Nyilvánosságra hozta a Forbes magazin a legjobban kereső halott hírességek listáját. Jackson a várakozásoknak megfelelően megelőzte Elvis Presley-t - de így is csak harmadik lett, Yves Saint-Laurent és a Broadway legendás szerzőpárosa, Richard Rodgers és Oscar Hammerstein után.

Utolsó lehelete

Utolsó lehelete

Michael Jackson nem létezett soha. Vagyis valahogy létezett, de akit mi Michael Jacksonként ismerünk, annak mindegy, hogy él vagy halott. Ez a jelenség lényege. A végső erőfeszítésekben megfeszülő, a táncban és éneklésben feloldódó embert látunk a This Is It című próbafilmben.

Végignézette halálát fiával a gyilkos doktor

Végignézette halálát fiával a gyilkos doktor

Végignézette Jacko halálát fiával a gyilkos doktor - A rendőrség összeállította utolsó tizenkét órájának történéseit, és a nyomok alapján az orvosa, Conrad Murray a főgyanúsított. A rendőrségi nyomozás borzalmas titkokra derített fényt halálával kapcsolatban

Tuti menü